Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:25 [r 25 .itd .2001 r] Jaki przepływomierz?
Panowie i Panie . Chciałem kupić przepływomierz na allegro , znalazłem w miarę tani za 180 zł. Tylko że zamiennik tam gdzie powinno pisać BOSH to jest napisane WRC III . Czy ktoś może kupił coś takiego , albo używał i wie jak to się sprawuje , czy warto kupić . Może ktoś mi coś doradzi w sprawie przepływomierzy ? NR .mojej przepływki 0 280 218 012.
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Takiej przepływki nie doradzam kupować to tylko półśrodek.Nowa kosztuje około 600-wiem nie mała cena,ale na forum był poruszany temat,że pasuje wkład od astry-ponoć dokładnie jest taki sam wieć poszukaj a na pewno dowiesz się ciekawych rzeczy.Pozdrawiam.
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 10:16 Re: [r 25 .itd .2001 r] Jaki przepływomierz?
koziarzumyslu napisał/a:
Panowie i Panie . Chciałem kupić przepływomierz na allegro , znalazłem w miarę tani za 180 zł. Tylko że zamiennik tam gdzie powinno pisać BOSH to jest napisane WRC III . Czy ktoś może kupił coś takiego , albo używał i wie jak to się sprawuje , czy warto kupić . Może ktoś mi coś doradzi w sprawie przepływomierzy ? NR .mojej przepływki 0 280 218 012.
Pozdrawiam.
Temat przepływek był poruszany kilka razy, ja osobiscie mam u siebie z firmy JC i nie mam żadnych problemów, więc i taką polecam koszt do 200zł.
Temat był kilka razy poruszany na forum wiec poszukaj i poczytaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum