Wysłany: Pią Cze 12, 2009 11:26 Tarcze Indiglo od MoMan [ R 200 ]
Witam.
Już kiedyś miałem poruszyć ten temat albo odświeżyć stary na temat tarcz indiglo do naszych Roverków . Najlepiej sprzedającą firmą na allegro jest MoMan, napisałem więc do niego wiadomość dlaczego robi tarcze do maluchów / cinquecento a do Roverów nie ma... Zapytałem również ile by trzeba zebrać ludzi żeby takowe tarcze zrobić.. Dostałem następującą odpowiedż
cyt. " Jesli znajdzie sie 15 chętnych i załatwią jeden licznik na wzór, moze być uszkodzony to przygotujemy takie tarcze, mozemy tez wzór dopasować według zyczenia. "
Teraz więc pytanie z mojej strony czy ktoś byłby chętny na zakup takich tarcz ? Sami wiemy dobrze że nasze tarcze nie są za ciekawe i mała zmiana dobrze by zrobiła naszym furkom. Osoby chętne proszę się tu zgłaszać. Jak uzbieramy 15 osób będę zamawiał. Wydaje mi się że cena będzie jak do innych aut w granicach 150 zł + inwenter 58 zł. Wzór wybierzemy na końcu.
pozdrawiam CorTeZzzZ
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czarnych nie widzialem a co dzien sortuje oferty z wyszukiwanym slowem "Rover"
powtorze ze nie ma co kombinowac , te z ebaya kosztuja 39 euro plus darmowa wysylka . co daje ok 185 lub 190 pln po kursie paypalowym
mam je od roku i nic sie nie dzieje
moge pozbierac zamowienia , w lipcu ( jesli ktos sie boi ) wystawic na allegro i chetni kupia na kup teraz i bedzie "pewka" , 30 lipca przyjezdzam na urlop to moge dostarczyc .
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 08:17
w sumie tez bym wolal czarne, ale z tego co widze moman takie robi wiec nie widze problemu zbierzmy sie i powiedzmy ze chodzi o czarne i napewno cos ciekawego zrobia tylko trzeba zbierac chetnych...
hellboy_d, a jak sie takie coś montuje? bo mnie się podoba ale piszesz gotowe? tzn co wyciągam licznik zdejmuje tarcze wkładam te i działa czy jak to w ogóle działac ma?
Wyciagasz licznik , nie zdjmujesz wskazowek ( otwor jest minimalnie wiekszy w tarczy) nasuwasz je na wskazowki , przykrecasz srobki , zasilanie pociagnolem od zegarow . Mozesz pociagnac od kroregos gniazda zarowek podswietlajacych naprzyklad . 45 minut roboty . Ale nie ruszac bron boze wskazowki tankowania . Przy pierwszym podejciu polamalem i musialem 2 zegary kupic
no i wskazowki warto pociagnac jakims lakierkiem luminescencyjnym , bo ja wywalilem i tak zaroweczki z podswietlenia i byly troche malo widoczne.
Z wami jak dziecmi . Jesli wplacisz rownowartosc 52 Euro po kursie jaki zaplace na ebayu .
To takie moge Ci wziasc . Na dzis to wychodzi okolo 234 PLN , plus wysylka w Polsce czyli jakas dyszka .A od momana to zanim sie 15 osob znajdzie to bedzie 2015 rok .
A zreszta i tak bym nic z tego nie mial to co sie bede prezyl
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 11:49
memphisto, one tez mi sie podobaj i dawno juz bym je sobie zamowil bo mialem okazje ale tak jak mowilem weczesniej bardziej mi sie podobaja czarne tarcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum