Wysłany: Sob Cze 06, 2009 10:59 [214 Si 97, 103 KM].. czujnik tempertury i pompa wspomagania
witam... mam taki problem.. nie działa mi czujnik temperatury, prze to nie wiem jaka mam temp oleju.. czy wie ktoś może, gdzie moge w miare tanio kupić taki czujnik?? wiem, że jest ich kilak rodzajów, w sklepie koleś dał mi juz 3 i żaden nie działa, żaden nie pasuje.. i druga sprawa.. mam do wymiany pompe wspomagania.. starsznie hałasuje.. czy oprócz tego, że hałasuje, może się coś stać, jesli nie wymienie jej szybko?? i tez pytanie, gdzie mozna za rozsadna cene kupic taka pompe i czy oplaca ise kupic uzywana.. i ostatnie pytanie.. czy w roverze jest cos takiego jak filtr kabinowy?? i gdzie sie znajduje jesli jest??
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 10:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum