Witam
mam problem typu ze posiadam tylko 1 klucz z immobilajzerem .. gdzie jestem w stanie dorobic 2 i ewentualnie pilot do tego .. jakie to sa koszta ?
_________________ pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dorobilem kluczyk normalny bez surowca ktory mi pasuje kreci stacyjka tylko nie odpala na ale to juz wiem ze dlatego bo brak pilota ..czy moze to inna przycyzna ?
yagher, pozdrawiam kolegę mojego R a brata bliźniaka R mojego ojca. Jak zobaczysz gdzieś R45 w kolorze Steel Blue Mica to on. Z tego co zaobserwowałam na ulicach, to jest tylko taki jeden R45 w Toruniu.
Ja jechałam po drugiego pilota do Nowego Miasta nad Wartą. Do PHJowi. Do Michone jest chyba trochę dalej. Powiem Ci tylko, że gdybym miała to robić jeszcze raz to pojechałabym do Warszawy. Najlepsza trasa i najszybciej. Niby do Nowego Miasta jest mniej bo 160 km, a do Warszawy 200, ale droga - fatalna. Prawie 3 i pół godziny jazdy. Nie pamiętam tylko jak nazywa się ten kto ma T4 w Warszawie, ale pewnie zaraz ktoś poda linka.
Witam i rowniez pozdrawiam,
moj tez jest jedynym egzemplarzem w toruniu a kolor to paryski blekit:)
Dzieki za pomoc
[ Dodano: Sro Cze 24, 2009 08:24 ]
a powiedzcie mi jeszcze czy jak zgubie tego jedynego pilota to jest ktos w stanie dorobic mi 2 do auta bez jezdzenia ?:)bo nie wiem czy jest sens wydawac kase ..
a powiedzcie mi jeszcze czy jak zgubie tego jedynego pilota to jest ktos w stanie dorobic mi 2 do auta bez jezdzenia ?:)bo nie wiem czy jest sens wydawac kase ..
Jeżeli nie znacz kodu odblokowującego immobiliser, to jedynie pod warunkiem, że ten ktoś przyjedzie do Ciebie z TestBookiem/T4
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
czyli jesli nie znam kodu immo i zgubie pilot .. to mimo tego jesli ktos przyjedzie do mnie z urzadzeniem jest wstanie mi zaprogramowac nowego pilota ?
czyli jesli nie znam kodu immo i zgubie pilot .. to mimo tego jesli ktos przyjedzie do mnie z urzadzeniem jest wstanie mi zaprogramowac nowego pilota ?
Tak. Tylko, że z tym przyjeżdżaniem nie jest tak prosto. Zazwyczaj kiedy coś nam się psuje to akurat:
- jest weekend/
- wszyscy wyjechali/
- T4 jest potrzebny i umówiony gdzieś indziej*
(* niepotrzebne skreślić ).
Dlatego lepiej wcześniej postarać się o drugiego działającego pilota i odczytać kod. Jak masz kod, to i pilot Ci niepotrzebny. Tylko, że wtedy auto łatwiej ukraść....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum