Fantazja was poniosła, nie wiem czy oglądaliście oryginalne MG ZT z tymi spojlerami nooo po prostu miodzio, a do klasycznego R75 raczej nie pasuje,noooo chyba że by go całego pochromować Tak czy siak aukcja przedstawia oryginalny spojler z MG ZT i tam pasuje i wygląda w 100%
Fantazja was poniosła, nie wiem czy oglądaliście oryginalne MG ZT z tymi spojlerami nooo po prostu miodzio, a do klasycznego R75 raczej nie pasuje,noooo chyba że by go całego pochromować Tak czy siak aukcja przedstawia oryginalny spojler z MG ZT i tam pasuje i wygląda w 100%
Mam wrazenie ze nie czytałes naszych postow.Pytanie w temacie-czy to pasuje-chodzi o wizerunek R75 z takim spojlerem od MG
krzych czytałem posty, a że tak sobie zdanie ułożyłem to nie znaczy że nie wiem o co biega OK?????? Miało na celu pokazania podśmiechujek z takiego pomysłu i dlatego napisałem że można go pochromować
czytałem posty, a że tak sobie zdanie ułożyłem to nie znaczy że nie wiem o co biega OK?????? Miało na celu pokazania podśmiechujek z takiego pomysłu i dlatego napisałem że można go pochromować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum