Heh...kupiłem komplet Dunlopów Sport - 2 letnie chyba, nie pamiętam dokłądnie, wyglądały jak nówki, 195/50/15. Nie jeżdże szybko, do 100 -110 KM/h, indeks miały do 190 i same z siebie wywaliły bomble. NIGDY WIĘCEJ. Wole kupic nówki ( teraz mam 4 nowe barumki bravurisy) i miec pewność, że wszystko jest tak jak powinno. Używke albo trafisz oki albo nie.... ja wole się o tym nie przekonać na własnej skórze pozdrawiam.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 22:15
opony bieznikwene sa dobre ale polecam tylko firmy Profil. co do rozmiaru który podałeś jest nieco za duży lepiej kup 195/55R15 (bo to prawidłowy) a różnica na szerokości międzi 205/55 to tylko 5mm. Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum