Witam.
Postanowiłem zmienić u siebie kierunkowskazy na przezroczyste. Wszystko pięknie tylko nie wiem jakie w nim siedzą żarówki.
Oto zdjęcie kierunkowskazów:
Były one montowane w R45, R75, Freelander i pewnie jeszcze innych. Jaka powinna w nich być żarówka. Biała czy pomarańczowa? Niestety dostałem je bez żarówek i teraz muszę zgadywać jakie powinny być. Jakby ktoś był tak miły i podał jeszcze oznaczenie żarówek to w ogóle byłoby wspaniale
Z góry dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 21:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak jak kolega BetJar, pisze jak i rowniez masz mozliwosc kupienia zarowek w5w chromowanych, ktore i tak swieca na pomaranczowo. Dzieki takiemu rozwiazaniu jak popatrzysz na klosz boczny "nie bedzie widac" zarowki...Natomiast pomaranczowa jest rowniez jak najbardziej odpowiednia...
biala nie bo biala nie da Ci pomaranczowego koloru podczas migania. Poprzednio majac pomaranczowy klosz zarowka mogla byc biala, teraz musi byc na odwrot.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum