A ja Wam powiem, ze sam miec czegos takiego bym nie chcial i swojemu autku bym tego nie zrobil, ale jesli te samochody sa demo-carami (oby!) to czemu nie...
Nie podoba mi sie, ale trzeba przyznac, ze czesc jest dosc dobrze zrobiona i zastanawialbym sie mocno czy uznac to za "wiejski tjunink". Jesli te samochody jezdza po ulicach i sa normalnie uzytkowane, to lekka wioska, jesli natomiast jak wspomnialem wczesniej, maja na celu promowanie firm tuningowych i sa wystawiane w pokazach itp to ja to rozumiem. Mimo, ze podobac mi sie nie musi.
Tak sobie to dalej przejzalem i czesc jest wioskowa mocno. Co zrobic...
może nie które tak ale nie ten złoty.
Mi się podobał jak to wspomniał TomC, czarny z oklejeniem XPower, ale i fajnie prezentował się ten złoto czarny z tymi płomykami gdyby nie te chyba spiner'y nawet wsiadłbym do takiego i wyjechał na ulice.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
niektore to naprawde wieś tańczy i śpiewa ale ten piętro nad moim postem jest bardzo fajny
chcesz powiedzieć, że podobają ci się te felgi?
owszem, malowanie jet subtelne i ładne, ale te felgi to jak dla mnie poracha
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Zastanawiam sie ilu uzytkownikow ZR przerobiło by swoje autka gdyby dostali np.10tys euro na modyfikacje czyt.tuning swoich bryczek.Jak dla mnie kilka sztuk jest naprawde fajnie zrobione.
Zastanawiam sie ilu uzytkownikow ZR przerobiło by swoje autka gdyby dostali np.10tys euro na modyfikacje czyt.tuning swoich bryczek.
no ja bym swojemu takiej krzywdy nie zrobila
podpisac sie moge pod tym:
kruszon napisał/a:
Jesli te samochody jezdza po ulicach i sa normalnie uzytkowane, to lekka wioska, jesli natomiast jak wspomnialem wczesniej, maja na celu promowanie firm tuningowych i sa wystawiane w pokazach itp to ja to rozumiem
Zastanawiam sie ilu uzytkownikow ZR przerobiło by swoje autka gdyby dostali np.10tys euro na modyfikacje czyt.tuning swoich bryczek.Jak dla mnie kilka sztuk jest naprawde fajnie zrobione.
Po przeczytaniu opinii na ten temat...Myślę że nie wielu. Ale wogóle dużą grupe ludzi by zebrał gotowych na takie czary-mary przy aucie.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Stawianie tych autek w jednym szeregu z wies tunningiem nie przystoi,a chociazby dlatego ze wies tunning robi sie z budzetem kilku stowek,a tutaj same felgi moga dochodzic do kilku tysiecy euro ,nie wspominajac o reszcie.
Stawianie tych autek w jednym szeregu z wies tunningiem nie przystoi,a chociazby dlatego ze wies tunning robi sie z budzetem kilku stowek,a tutaj same felgi moga dochodzic do kilku tysiecy euro ,nie wspominajac o reszcie.
no z tym sie zgodze.
ale ja akurat fanka wszelkiego rodzaju tuningu nie jestem, stad dla mnie takie wynalazki tylko w przypadku demo-carow ujda.
w pozostalych przypadkach (pomijajac szeroko pojety "wies-tuning") dziwnym jest dla mnie pchanie takiej kasy w samochody najczesciej z tych nizszych klas- wolalabym taka kase przeznaczyc na lepszy samochod.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum