MaReK, pod Twoim postem nic mi się nie wyświetla.
Co do kawałków autorstwa yasiex0r'a - subskrybuje je od dawna. Ktoś powie, że są wulgarne, nie za mądre itp. - zgadzam się w pełni. Rozwala mnie tylko ich profesjonalne wykonanie, świetne pomysły na teksty-rymy, przekaz (raz mądrzejszy, raz głupszy ), no i to, że przerabiają oryginały w IMO przezabawny sposób. Polecam np. "Chinatown" (przeróbka Beastie Boys Intergalactic), "Wożę windą chłopa" (50-Cent, Window shopper), czy "Menella" (Rihanna Umbrella)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak to Ci sie nic nie wyswietla?
Mnie sie wyswietla to i Tobie powinno - jesli jestes zalogowany - a pewnie jestes, skoro piszesz posta.
Wlasnie to napisalem powyzej. Teksty sa niezbyt wyszukane, ale profesjonalnie zrobiona przerobka - mimo, ze to glupi zart - zrobione na poziomie profesjonalnym.
Proponuje ich zatrudnic w przerobce utworu "Jozin z Bazin" na napisany przez Thefa i mnie "Mariusz z Babic"
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, wyłączyłem nawet ABP i nic. Twój post kończy mi się na "taki zespol:", a dalej, do stopki mam pusto.
Pod nigdy nie używanym IE filmik widzę. Podobało mi się Śmieszne, pomysłowe i fajnie wykonane Ja to lubię takie kiczowate rzeczy , więc poszło do ulubionych
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wracajac do technicznych problemow, pod mozilla nie widzisz ?
To az dziwne... ja widze i tu i tu, ale nie mam zadnych dodatkowych pluginow blokujacych zawartosc stron. Moze wylaczales jakies reklamy, czy cos... cholera wie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum