Osobiście nie podoba mi się kształt ale jak zwykle w przypadku 600-ki; nie ma mowy o jakimkolwiek wyborze. Może nawet skusiłbym się ale nie wiem czy przy zmywaniu much, po pół roku nie zejdzie chrom; stąd moje pytania.
Wolałbym same nakładki, takie jak tu: http://moto.allegro.pl/it...nda_accord.html
ale gościu mi odpisał, że to tylko do Accorda po `98. Jednak na foto nr 1 i 3 są chyba pasujące do AccordaV/R600 ...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 13:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
widziałem kiedyś 600-tke z podobnymi lusterkami i niestety wyglądało to koszmarnie ale to tylko moje zdanie. Co do trwałości to podejrzewam ze po pół roku/ rok cały ten piękny chrom zacznie pękać lakier i się kruszyć jak to przy lampach bywa
Popieram seyfer, moim zdaniem będzie tuning z pod znaku "wieś tańczy i śpiewa" na ale to oczywiście kwestia gustu nie mniej jednak masz bardzo ładnego R i nie ma co kombinować
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja jak zobaczylem chromowane w audi RS4 to zaczely mi sie podobac.. i tez chcialem zrobic cos takiego, ale jak zobaczylem tutaj zjecie na forum, ktos mial chromowane.. to mi sie odwidziało. Fajnie to wyglada ale nie we wszystkich autach
Mayson, to chyba nie jest abs, z absu masz klameczke w kabinie, natomiast klamki zewnetrzne oraz zapewne lusterka sa z PC-PPT jakos tak. Procedura polega na galwanizowaniu plastiku, dokladnie w taki sposob jak sie robi armature lazienkowa z plastiku:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum