Wysłany: Sro Lip 22, 2009 12:18 [ R45 2.0iTD 2002 rok ]poduszka silnika gdzie oprócz serwisu
Panowie potrzebna jest porządna hurtownia z częściami gdyż nigdzie nie mogę dostac nowej poduszki silnia do mojego Roverka. Jakieś propozycje ? dzięki wielki z góry
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 12:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie problem w tym ze mi potrzebna jest ona na wczoraj ( coraz gorzej chodzi autko ) a tam do 2 sierpnia pauza... zna ktoś coś jeszcze gdzie mogę to kupic ? Oczywiście chodzi mi o nową cześc . Pozdrawiam i proszę o pomoc
Są 4 rodzaje poduszek w ofercie . Czy mój silnik posiada wszystkie czy tylko tą która widac po lewej stronie zaraz kolo zbiorniczka z płynem od spryskiwaczy ? Bo jeśli jest gdzieś jeszcze zawieszony na poduszce to skąd mam wiedziec która wymienic należy ? Laik jestem w tych sprawach a nie chcę nadziac sie na bajki w warsztacie...
Jugol ale z tej strony na której pokazujesz nie zamówię nic bo tam pauze maja...zerknij na to 2 z tego tematu i proszę Cie powiedz które muszę sobie kupic....
Jugol słuchaj będę mega wdzięczny jeśli wymyślisz coś z tą 2 poduszką...ta wiem, że będzie do wymiany bo ją akurat widac ale na tą 2 nie wiem nawet gdzie patrzec mam...wiesz gdzie ona w ogóle się znajduje ?
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 21:38
...to jeszcze Cię troszke podłamię, sa w sumie 3 poduszki, a nie dwie jak myślałem, gdzie się znajdują dwie, to wiem , a trzecia A nie masz rave do 45-ki , tam pieknie wsio pokazane jest
[ Dodano: Pon Lip 27, 2009 21:34 ]
Panowie i jeszcze jedna kwestia... jak mam dojśc do tego która jest strzelona ? Bo szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się wymieniac wszystkich...
_________________ uśmiechnij się gdy Roverkiem wyprzedzał Cię będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum