Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Chciałbym włożyć do swojego autka takie lampki:
http://cgi.ebay.pl/Rover-...%3A1%7C294%3A30
te oczywiście są do anglika,ale może da się je przerobić na Europę?
Lub może ktoś spotkał się z takimi już na Europę?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 14:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
a nie lepiej poszukać na allegro?
Ja znalazłem ostatnio u jednego sprzedającego nowe lewe a u drugiego używkę prawą. Tak szukaj a nie prawie 2 tys na używane lampy które jeszcze będziesz przerabiał.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Mam pytanie czy do lamp soczewkowych r 75 po lifcie mozna dokupic same klosze ?
Jakiś czas temu natknąłem się na takie klosze na ebay.uk
Jakby ktoś był chętny to mam komplet takich lamp soczewkowych (na zwykłe żarówki H7,nie xenony) na sprzedaż.Cena za komplet 1200 zł,wersja oczywiście europejska,wersja sprzed liftu)
Witam mam pytanie do was otóż chcę rozebrać klosz przedniego reflektora i pytanie do was jak widać na zdjęciu są zaczepy ale nie chcę klosz oddzielić się od reszty lampy pytanie do was jak to rozebrać boję się że siłowo coś połamie i będzie lipa a wiadomo jak ciężko dostać reflektor przedni po lifcie
Dajesz cały reflektor do piekarnika na ok 15 min. z temperaturą ok 80-90C i wszystko ładnie się odklei. Potem zaś podgrzewasz i sklejasz połówki nazad - tego co tam jest zupełnie wystarcza na sklejenie.
Jako że będę wkładał xenony,mam na sprzedaż komplet swoich lamp soczewkowych na żarówki H7,wersja przed liftem,cena 750 zł,w zestawie komplet żarówek,czyli 2xH7,2xH9,2xW5W
http://allegro.pl/rover-7...3199118002.html
_________________ "jedyna"po reinkarnacji
Ostatnio zmieniony przez MiReK Sob Kwi 27, 2013 16:03, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 09:34
sebol11, jak przerabiali mi lampy na soczewki (przedlift), to myślalem o tym, ale doszedłem do wniosku, że to do R75 nie pasuje, to już choinka by była chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum