Mocne.. aż się ...masakra i pomyśleć, że codziennie dzieją się takie rzeczy...
west [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 17:34
mialem gdzies 4 filmiki z tej serii. jeszcze byl o chlopaczku, ktory nie zapial pasow w samochodzie i dostali czolowke i potem w tylek. dosc obrazowo pokazali co sie dzialo w aucie.
i jeszcze byl o 'mistrzu prostej', ktory sie chwalil dziewczynie jakim jest dobrym kierowca. masakryczne sa te filmiki:/
I dobrze, że są mocne, może wreszcie ludzie przestaną myśleć, że są królami szosy.
Owszem jak wiele w naszym kraju niektóre znaki są stawiane przez ludzi, którym zaszkodziła dziura ozonowa, jednak większość z nich zanim ktoś wstawił to jednak pomyślał.
Nawet nie wiecie jak mnie wkurza jak mi ktoś mówi, no przecież tu można jechać szybciej.
Pytam się i co to da jak i tak zaraz odstoję swoje w korku.
Czy naprawdę warto jest gnać na prostej 140 albo i więcej gdyż zaraz potem redukcja do 40 czy te kilka minut jest tego warte?
Nie lepiej po prostu wstać kilka minut wcześniej.
Zainwestować w CB.
Ehhh kiedy nasza kultura jazdy dogoni tą z zachodu.
Chyba wtedy jak mi włosy nie tylko na głowie znikną.
Ostatnio zmieniony przez SyntaX Pon Lip 27, 2009 20:45, w całości zmieniany 1 raz
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 19:37
U nas Pisiory by się na coś takiego nie zgodziły od razu była by anty-kampania bo przemoc i krew.
Do mnie to przemawia. Szczególnie te dzieciaczki, które lecą niebotycznie daleko - w zderzeniu z samochodem nie mają żadnych szans.
Jestem w najgorszym chyba okresie dla kierowcy - jeżdżę od roku (choć prawo jazy mam od osiemnastu ) . I widzę, że mi czasem zwyczajnie odbija, bo roverek moc swoją posiada i jest z tego trochę frajdy. Od dziś - noga z gazu. To głupie i... szkodliwe.
Strasznie te filmy i straszne to, co w swojej głupocie mogę komuś zrobić.
west, Te filmy o których piszesz już ktoś kiedyś zamieszczał na forum.
A fearless, mnie ubiegł, bo właśnie wczoraj chciałem zapodać link ale nadszedł klient a potem patrzę a tu już jest link.
Ale filmiki robią wrażenie.
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
west [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 09:26
ale to jest styl brytyjski. pamietam jak bylem maly i tv satelitarne dopiero raczkowalo to zalaczyli nam 2 kanaly. sky net i sky movies. jak dzis pamietam. bajka inna niz mis kolargol. siedzialo sie 24h przed tv. tam byly dwie reklamy w podobnym klimacie. dziecki grajace w pilke, pilka wypada na ulice, dzieciak wybiega... i druga, dzieciaki graja w pilke i ta wpada im na silownie (tranzystory, wysokie napiecia) bylem gowniarz a do dzis pamietam ta przypalona czapeczke...:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum