nad prawym tylnym kołem mam większy prześwit niż nad lewym, dlaczego? co może być powodem?, dzisiaj był robiony przegląd, z zawieszeniem wszystko oki, różnica to grubość palca (z lewej między oponę a rant błotnika wchodzą 3 palce na wysokość a z prawej 4), wizualnie ( na oko też to widać),
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a dokładniej to co z nią może być, dodam że mam tak od momentu jak podnosiłem prawy przód na lewarku (na max lewarka) na zaciągniętym ręcznym, po opuszczeniu prawy tył stał jakoś tak wysoko spuściłem ręczny i opadł ale już chyba nie do końca? to może mieć coś wspólnego
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
marcze83 miałem tak w innym aucie,po prostu z jednej strony przysiadła sprężyna i jak wymieniłem obydwie auto stało równo a tak siedziało delikatnie z jednej strony
no właśnie chodzi o to siadła, ja mam obniżone o 20mm zawieszenie, sprężyny są 2 letnie i nagle jedna by "siadła" a auto się podniosło, przy pozostałych kołach odstępy są równe a przy tym jest "wyżej" o 2-3 cm
a dokładniej to co z nią może być, dodam że mam tak od momentu jak podnosiłem prawy przód na lewarku (na max lewarka) na zaciągniętym ręcznym, po opuszczeniu prawy tył stał jakoś tak wysoko spuściłem ręczny i opadł ale już chyba nie do końca? to może mieć coś wspólnego
A nie wyskoczyła ci z gniazda sprężyna ? Może warto sprawdzić.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
sprężyny sprawdzone żadna nie wyskoczyła, wszystko wygląda dobrze, co jeszcze mogę sprawdzić?, co to może być, a może sprężyna się rozciągła? co sądzicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum