Wysłany: Wto Lip 28, 2009 20:56 Witam z Przemyśla - "na marginesie" gdzie zrobić r
Witam z Przemyśla i gorąco pozdrawiam wszystkich. Już za "chwileczkę" mam nadzieję stać się szczęśliwym posiadaczem Roverka (za ok. 2 tygodnie) - mam pytanie : www http://forum.roverki.eu/v...p=376783#[/URL]
Ostatnio zmieniony przez IROLA Wto Lip 28, 2009 22:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 22:12 Re: Witam z Przemyśla - "na marginesie" gdzie zrob
IROLA napisał/a:
Witam z Przemyśla i gorąco pozdrawiam wszystkich. Już za "chwileczkę" mam nadzieję stać się szczęśliwym posiadaczem Roverka (za ok. 2 tygodnie) - mam pytanie : czy możecie polecić warsztat (Przemyśl - okolice) w którym dobrze (fachowo -może gwarancja-) zrobić rozrząd - silnik 14K4F, 1,4. W przyszłości : może instalacja gazowa ?
Witam Kolegę z Przemyśla to widzę że w końcu będę miał z kim jeździć na spoty do Rzeszowa. Co do warsztatu nie mogę Ci zbytnio pomóc, puki co mój koczkodan silnikowo jest zdrowiutki więc nie miałem powodów szukać dobrego mechanika, a co do gazu z chęcią polecę gazownika który mi zakładał gaz i nie mam z nim problemów A wiem, może jaro12 Ci pomoże z fachowcem, ostatnio miał HGF'a i ktoś mu to ładnie naprawił z jego okolic (Jarosław)
Pozdrawiam i zapraszam na temat ze spocikiem bądź na PW do mnie i gg, trzeba się spotkać gdzieś np. na kopcu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam - jak zaznaczyłem : Roverka mam mieć za ok. 2 tygodnie. Chce zmienić rozrząd - (ponieważ tak trzeba - nadszedł jego czas). Co do spotkań - to może kiedyś (obecnie żona trzyma mnie za kluczyk). A gdybym miał 20 lat mniej to i owszem mogłyby być spoty - a teraz rodzina... praca, pranie, sprzątanie, gotowanie, cerowanie .... itd.... hi hi hi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum