Witam.
Kupilem sobie filt paliwa i planuję go samodzielnie zmienic, jak to zrobic? czy są jakies "kruczki" o których powinienem wiedziec? czy po prostu wykrecam stary filtr i wkrecam nowy?
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
Ostatnio zmieniony przez kostas Czw Sie 06, 2009 14:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam.
Kupilem sobie filt paliwa i planuję go samodzielnie zmienic, jak to zrobic? czy są jakies "kruczki" o których powinienem wiedziec? czy po prostu wykrecam stary filtr i wkrecam nowy?
Napewno sobie poradzisz nie ma tam nic czego mógłbyś się obawiać
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 16:56
myślę że kolega kostas niczego nie zepsuje, wymiana jest prosta jak... wiecie co
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
jak poluzujesz tą mniejszą śrubke u góry to paliwo zacznie tryskać w góre z filtra, ale to normalne. tak jak pisali wyżej uważaj zeby nie ukręcić nic bo ja wczoraj wymieniałem u siebie filtr paliwa i nakrętki te małe były dośc mocno dokręcone. a jak wyjąłem stary filtr to okazał sie oryginalnym MG ROVER czyli chyba z 90 000km temu był wymieniany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum