tam nie ma tego filtra ja mam 8 i na gazie 96 rok i nie wiem czy to ma jakies znaczenie...??
ktos mi jeszcze powiedzial ze przy baku powinien byc ale tez nie ma...
nie no swap byl roboiny juz rok temu...i wszystko chodzilo;)
gaz od pol roku nie chodzi bo sie dlawi...jezdze tylko na paliwie a to sie stalo w drodze jechalismy normalna predkoscia okolo 100km/h i nagle przestal reagowac na gaz...wzielam go na luz i zgasl probowalam pozniej odpalic i nie reagowal podjechalismy do znajomych po linke(trwalo to jakas godzine)wracamy auto odpalilo pochodzilo z 30 sek i zdechlo teraz stalo przez noc i nie chce juz nawet na chwile odpalic...tak jakby nie dostawal paliwa ale pompka ze zbiornika podaje na sto procent bo sychac ze pracuje aha i paliwa mam pol baku...
przeczytaj to: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=15017 i popraw temat
w profilu napisz skąd jesteś to może jakiegoś mechanika ktoś na forum poleci, bo tak na odległość to trudno zdiagnozować
mam nadzieje ze temat teraz bedzie dobry...
aktualnie jestem w miejscowosci Wschowa wlkp
[ Dodano: Sob Sie 08, 2009 20:36 ]
ok ja jednak tez mam filtr w dobrym miejscu...dziekuje "mpg"
ale jesli ktos by mial jakies podejrzenia dlaczego auto nie chce z gory dziekuje za podpowiedzi...
ja tez dzis mialam swoj wymienic - zerkam, a tam go nie ma jakis Pan madry uznal, ze autko moze jezdzic bez. teraz trzeba kombinowac, bo wezyki sa poucinane.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum