Wysłany: Sob Sie 08, 2009 15:39 bagaznik rowerowy Pomocy
Słuchajcie mam problem potrzebuje zabrac rowery na dzialke moim Tomcatem i nie mam jak tego zrobic do srodka bez szans... a bagaznik nawet nie mam pojecia jak by mial wygladac zeby udalo sie gdzies go zamocowac u mnie
pomocy jakies pomysly?
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 15:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bagażnik uniwersalny porysuje ci narożniki dachu (tak mam w cieniasie), na tylną klapę u Ciebie chyba nie da rady, bo masz za płasko szybę - ja bym poodkręcał koła i do środka; najwyżej klapa byłaby podwiązana/niedomknięta.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Gwoli ścisłości; mówię o uniwersalnym dachowym. Uniwersalny na tylną klapę pasuje, gdy klapa jest prawie pionowa.
Adrian355 napisał/a:
Jakim sposobem
Ano takim, że uniwersalny bagażnik nie korzysta z rynienek/relingów/zatrzasków w dachu lecz obejmuje krawędź dachu do szyb bocznych. Pomimo gum, które ma mój bagażnik (kosztował ok. 300zł) końcówki obejm porysowały lakier nad szybami tylnymi bocznymi i nad drzwiami przednimi. Dlatego nie polecam.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:57 Re: bagaznik rowerowy Pomocy
dobryziom napisał/a:
Słuchajcie mam problem potrzebuje zabrac rowery na dzialke moim Tomcatem i nie mam jak tego zrobic do srodka bez szans... a bagaznik nawet nie mam pojecia jak by mial wygladac zeby udalo sie gdzies go zamocowac u mnie
pomocy jakies pomysly?
Wpadnij do Tomiego. Ma oryginalny bagażnik dachowy do R400/45 i ZS. ZTCP w instrukcji było coś o R600 i Coupe.
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 09:51 Re: bagaznik rowerowy Pomocy
Gonia napisał/a:
dobryziom napisał/a:
pomocy jakies pomysly?
Wpadnij do Tomiego. Ma oryginalny bagażnik dachowy do R400/45 i ZS. ZTCP w instrukcji było coś o R600 i Coupe.
Super
Tomi dał bys rade przywieść bagażnik dzisiaj na spot zeby sprawdzić czy calo by rade go wykorzystać bo jak patrze na ten z linka z allegro to jakoś średnio to widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum