Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 15:21
nie obniża się
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Ale to nie we wszystkich samochodach chyba, u ACE'a w 200 nie było takiej wajchy i myśleliśmy, że to kolejna różnica między 200, a 25. Ja mam siedzenie ustawione na maxa w dół, w pozycji dość prostej, fotel nie do końca odsunięty (sporo brakuje), a mam 193 cm. Więc poszukajcie sobie optymalnej pozycji i będzie gitara
Mam coś kolo prawej nogi kierowcy, jest prosta rurka zakończona jakimś plastikiem połączony z zapięciem pasów i spróbowałem ruszyć to, kreci się tylko nie wiem czy to. Tak wogle to szyberdach mam :)
siedzenia z R25 są same z siebie niżej osadzone .... w R200 siedzie siena orginalnym siedzeniu niestety dość wysoko .... pomaga założenie fotela z ZRki .... on jest o jakieś 3 - 4 cm niżej osadzony. O ile pamiętam konstrukcję fotela z R200 to jakiegoś łatwego sposobu na obniżenie nie było Wersji cięcia i spawania nie polecam, bo fotel odpowiada bezpośrednio za bezpieczeństwo .... Jedynie przychodzi mi do głowy poszukanie kompletu foteli od R25/MG ZR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum