Jastrzebie - Widzew 2
Piast Kobylin - Lubin 2
Stalowa Wola - Plock 2
Arsenal - Celtic (2:0) 1
Olympiakos - Sh.Tiraspol (2:0) 1
Stuttgart - P.Timisoara (2:0) 1
Hetman - Warta P. 2
West Brom. - Rotherham 1
Stawka na zakład : 5 PLN
Kurs akumulowany: 31.04x
Zakładana wygrana: 139.68 PLN
no to piast kobylin cie zaskoczyl.hehhehe.jak wszystkich zresszta.za duzo zdarzen puszczasz.zawsze jakas lipa sie zdarzy.a tak wogole to temacik na temat bukmacherki juz byl na forum.
o tutaj
http://forum.roverki.eu/v...ght=bukmacherka
Jastrzebie - Widzew 2
Piast Kobylin - Lubin 2
Stalowa Wola - Plock 2
Arsenal - Celtic (2:0) 1
Olympiakos - Sh.Tiraspol (2:0) 1
Stuttgart - P.Timisoara (2:0) 1
Hetman - Warta P. 2
West Brom. - Rotherham 1
Stawka na zakład : 5 PLN
Kurs akumulowany: 31.04x
Zakładana wygrana: 139.68 PLN
no to piast kobylin cie zaskoczyl.hehhehe.jak wszystkich zresszta.za duzo zdarzen puszczasz.zawsze jakas lipa sie zdarzy.a tak wogole to temacik na temat bukmacherki juz byl na forum.
o tutaj
http://forum.roverki.eu/v...ght=bukmacherka
I Płocka Wisełka ...Niestety
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
dobrych kilka lat temu grałem, ale miałem stosunek ujemny. A teraz jak są te buki internetowe to mnie cały czas ciągnie. Zwłaszcza po ostatniej kolejce Ligi Europejskiej co prawie wszyscy pewniacy wygrali i jeden kumpel zgarnał 2tyś a drugi 700zł. Ale nauczyłem się wtedy jednego, liga polska jest nieprzewidywalna i do teraz to się nie zmienia. No może poza Wisłą i meczami Lech-Arka Lech-Cracovia zawsze Lech maksymalnie w nich remisuje
Może w rundzie grupowej Ligi Europejskiej sobie zagram, bo wiadomo rewanże jutrzejsze to lepiej nie grać.
a co do kuponu to Warta Poznań też nie weszła
Ostatnio zmieniony przez azer Sro Sie 26, 2009 19:36, w całości zmieniany 1 raz
co do mnie, to narazie na sucho.bet.pl gram tu sobie na pkt.na kase nie gram od konca poprzedniego sezonu.robie sobie przerwe, jeszcze.hehehe.powoli bede wracal do fachu, nowe sily, nowe taktyki.czas aby buki zbiednialy troszke!!!hihi
dupa dupa dupa heh wtopa jak nic a ja sobie tak gram ze puszcze sobie jakis kuponik raz na pol roku.. i jeszcze nic nie wygralem.
to jak puszczasz to wyskrob wiecej kaski z kielni i pusc cos pewnego z kursem od 1.50.i singielka ofkors a twoje szanse wzrosna.masz dostep do neta, pelno jest for bukmacherskich gdzie ludzie podaja swoje typy i naprawde maja nosa do tego.wystarczy troche poszperac, a mozna cos znalezc.do tego troche pokory i opanowania i zyski sie pojawia;)
ja zaczynam na nowo dorastac bo przyznam sie ze moczylem wszystko co wplacalem na konta do bukow.nowy sezon czas zaczac.jak to mowia "porazka jest po to, by mozna bylo zaczac jeszcze raz, madrzej"
gram tylko dla przyjemności a nie żeby zarabiać
od kilku lat nie wpłaciłem tam ani grosza, aktualny stan konta to 350 zł (ostatnia wpłata 100 zł)
mielony22 napisał/a:
z jakim efektem???
jestem na zero czasem wygrywam kilka tygodni pod rząd żeby później przegrać
na zakład stawiam zawsze po 10 zł
[ Dodano: Sro Sie 26, 2009 23:47 ]
aha zapomniałem napisać że dużo tam wygrałem na zakładach sportowych ale puźniej przegrywałem tą kasę w pokera i w kasynie na tej stronie
zarejestropwałem się tam teraz, ale z tego co pamietam to te punkty sie kasuja po jakims czasie dlatego wczesniej nie bralem w tym udzialu
wygrałem 105 zł $$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum