Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 16:41 Roverki CARGO jadę z punku X do punktu Y mogę coś podrzucic
przeglądając inne fora samochodowe znalazłem taki pomysł uzytkowników innych marek aut zamieszczam. może u nas też sie przyjmie. Niech modernizator umieści ten temat gdzie jego miejsce..
Cytat:
PROGRAM PILOTAŻOWY
Pomysłem Klubowiczów powstaje temat, w którym każdy może opisać swoją planowaną wyprawę po Polsce z propozycją przewiezienia na trasie jakichś przedmiotów.
Tworząc nowy wpis nie zapomnijcie o, w miarę możliwości, dokładnym opisaniu trasy, czasie wyprawy oraz jakimś kontakcie dla potencjalnych zainteresowanych.
Poczty tym raczej nie zrujnujemy, ale na pewno wzmocnimy koleżeńskie stosunki w klubie.
POLECAMY
.... Roverki.pl
_________________ Pozdrawiam
Paweł
Ostatnio zmieniony przez Brt Nie Wrz 06, 2009 20:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 16:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
IMHO każda forma bezinteresownej chęci pomocy powinna być mile widziana. Dlatego też myślę, że to fajny pomysł Osobiście, jeśli tylko gdzieś będę wyruszał, zapewne zamelduję o tym fakcie, może na coś się przydam
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 17:06
"Carpooling" moi drodzy, w wolnym tłumaczeniu oznacza nie mniej nie więcej jak "wypełnij auto" Nie tylko przedmioty, ale i ludzie Bezinteresowna pomoc to nieczęsty obrazek więc tymbardziej trzeba z tego korzystać by cieszyć się szacunkiem Ja osobiście chętnie użyczę miejsca dla pasażera lub bagażnika komuś z klubu jeśli zajdzie taka potrzeba.
jeżeli ktoś potrzebowałby coś przewieźć na trasie Bielsko-Biała --> Kraków (lub odwrotnie) niech pisze na PW - dwa razy w tygodniu śmigam między tymi miastami:)
Sobota, w okolicach przedpołudnia wyruszam do Bełchatowa. W aucie jedzie małżonka i ja, więc trzy miejsca będą wolne i pół bagażnika. Powrót w niedzielę również w okolicach południa niestety już z kompletem pasażerów, ale do bagażnika coś wejdzie
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 12:43
19 października br. wybieramy się z żoną do Katowic do kliniki okulistycznej, jeśli ktoś chciałby skorzystać z podwózki na trasie Radom --> Katowice to służę pomocą. Wyjazd w granicach 2-3 w nocy z Radomiu, powrót z Katowic jeszcze niewiadomy, ale w tym samym dniu.
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 00:58 Bede jechal w Sylwestra rano z Warszawy do Łodzi.
W ŁDZ bede kolo 10:00. Jade na lotnisko po kumpla.
Potem powrot do Wawy.
Chetnie zabiore towar/ludzi w ramach "klubowej poczty"
Jadac do ŁDZ bede mial wolne 3 miejsca i bagaznik, a jadac do WWA bedzie jedno miejsce siedzace i niewiele lezacego
Pozdrawiam
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 07:35 ]
No i jak sie okazuje nie moge naisac tego w offtopicu, bo po kliknieciu wyslij kaze mi sie zalogowac i jak sie zaloguje to jeszcze raz wpisz tekst i tak w kolo macieju.
Tak czy siak admin help!!!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
bardzo fajna inicjatywa Perez na innych forach widziałem podobne może Admini utworzyli by taka zakładkę "jade z X do Y" mogę kogoś zabrać coś przewieść w ramach klubowej uprzejmości
bardzo fajna inicjatywa Perez na innych forach widziałem podobne może Admini utworzyli by taka zakładkę "jade z X do Y" mogę kogoś zabrać coś przewieść w ramach klubowej uprzejmości
Ja proponuje inaczej. Przywieź Panny z Warszawy. My oferujemy Panny z Łodzi.
Taka klubowa wymiana.
Uwaga, te nasze trzeba dobrze nakarmić i nie drażnić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum