Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 18:04 [R416]Mega PROBLEM !!(Żarówka)
mój problem związany jest z przednią żarówką mijania. A mianowicie druciki które trzymają żarówkę URWAŁY SIĘ:( męcze sie już 3 miesiące z tym probuje żarówke przykleic na ... kropelkę, silikon , super inne kleje ale wszystko sie topi jestem bezraddny czy jest ktoś w stanie mi doradzić co działać?? oddać gdzieś do servisu samochód nie mma pojecia ???
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
musisz albo poszukać całe mocowanie żarówki nowe (jeśli jest przykręcane), albo dorobić jakiś zaczep na takie druciki ... żadne klejenie nie pomoże .... żarówka musi sztywno się trzymać, bo jej drgania powodują szybsze zużycie.
musisz albo poszukać całe mocowanie żarówki nowe (jeśli jest przykręcane)
nie występuje to jako nowe i nigdzie tego nie kupi
szukać anglika i przełożyć drucik tylko druga lampa może pomóc a ja właśnie mam dwie lampy zbyteczne ale sprawdzę to nie wcześniej jak jutro po 16 i zobaczę czy da radę wyrabować ten drucik i ci najwyżej wyślę w kopercie
szosownik, z tego co wiem to jest jeszcze taki zaczep aluminiowy on wpadł do lampy u mnie ale jak wyjmę lampe to go wyjmę ale jeśli naprawde możesz to sprawdzić to bym był mega wdzięczny
szosownik, zgadza sie ja zarkne czy u mnie też jest przykręcany ale to jutro zobacze jutro .
Koledzy ja zadarmo nic neichce oczywiście;d browarki jak najbardziej tylko proszę o pomoc bo naprawde rece rozkładam właśnie dziś silikon sie stopił i śmierdzi jak jade
Jakoś sie dogadamy :D
no niestety na to wygląda ze u mnie jest troszeczke inaczej niewidze żadnej śrobki tam tak czy siak jak wyjme lampe dopiero bede pewien na 100%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum