Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 11:23
Pięknie
koleszko1988, przejrzyj sobie po prostu dział tuning, sporo tematów jest ze zdjęciami, sam zobaczysz co się da.
Wg mnie gleba i ładna felga to jest wszystko czego R potrzebuje
Moim zdaniem:
-Ładne felgi
-przeróbka na wzór MG ZR
-jeśli lampy to te, które ja mam
-we wnętrzu drobne poprawki, m.in. podłokietnik, kierownicę skórą obić, aluramki.
I to chyba wsio
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 11:29
Wg mnie (z podkreśleniem, że to moje zdanie ) r 200 jest za mały nad podłokietnik. Moja mama ma podłokietnik w grande punto i ciągle się pukam łokciem jak zmieniam biegi.
Te lampy ładne ale ciężko dostać, nawet ciężej niż te co ma rozan te takie ładne diodowe możesz zrobić tak jak ja klape na gładko ale to są już niezłe koszty
Wg mnie (z podkreśleniem, że to moje zdanie ) r 200 jest za mały nad podłokietnik. Moja mama ma podłokietnik w grande punto i ciągle się pukam łokciem jak zmieniam biegi.
No widzisz
A ja mam długą rękę i dam radę zmieniać biegi, gdy ręka leży na podłokietniku
A nawet jeśli nie leży to i tak mi nie przeszkadza
W następnych etapach obiję go skórą i gąbki powkładam, bo nie ma u mnie
zgadzam sie . ladne kolo i podstawa jest obnizenie . lekko przyciemnic wszystkie szybki np na jasny czarny no i jezeli chcesz lampeczki na jakies ladne diodowane. i starczy bedzie lux bez zadnego wies tuningu i kupa spojlerow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum