Nie wyobrażam sobie życia bez zegarka - takie dziwne przyzwyczajenie... Do tej pory miałem mnóstwo zegarków (tańszych albo droższych - ale bez przesady...) i tylko o jednym mogę powiedzieć że jest niezniszczalny - Fossil Blue. Od dziesięciu lat go próbuje wykończyć i nie da się - pływanie, nurkowanie (basen, jezioro, morze), naprawianie samochodu (gdzie mi raz wpadł do kanału), przeróżne prace fizyczne, itp. I nic mu się nie dzieje! Dwie ryski na szkle i trochę wyblakła koperta
Zapłaciłem za niego ~100euro, i wart jest każdego centa
Jeżeli chodzi o coś bardziej eleganckiego w niedużych pieniądzach (poniżej 1000zł), ale nadal ze sportową nótką, polecam Esprit Chrograph. Też posiadam i chwalę go sobie
Zapłaciłem ~140euro, nie wiem ile kosztuje w Polsce.
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 20:10
ja jednak chyba się zdecyduje na seiko, również chronograph. na razie nie mogę go trafić w żadnym sklepie, więc pewnie model nie najnowszy jednak coś mnie w nim urzeka:)
SEIKO CHRONOGRAF FORMULA ONE SNN103P1
http://www.darekzegarek.p...t.php?idprod=57
ja tez jestem zdziwiony bo w sklepach internetowych oraz na allegro jest ostatnio dużo bardzo tanich zegarków Seiko co dziwne niektórych modeli nie widziałem wcześniej w żadnym sklepie... czyżby były to chińskie podróbki? W sklepie dobry chronograph kosztuje od 900pln w gore a tu kolo 350-400pln maks... nie sadze żeby sklep miał taka przebitkę...
ja jednak chyba się zdecyduje na seiko, również chronograph. na razie nie mogę go trafić w żadnym sklepie, więc pewnie model nie najnowszy jednak coś mnie w nim urzeka:)
SEIKO CHRONOGRAF FORMULA ONE SNN103P1
http://www.darekzegarek.p...t.php?idprod=57
gusta i guściki... jak dla mnie za bardzo udziwniony, no ale to Tobie ma się podobać więc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum