chyba tak ale to dlatego, ze temat zostal przyklejony i niestety malo osob go widzi! Co do platnosci to proponuje wykonac projekt, po przedstawieniu "dema" nadsylamy kase..:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
DJAUGUST wpisany dwa razy bo pisał, że chętny na dwie sztuki jeśli ktoś też chętny na więcej wpisywać się kilka razy aby było wiadomo ile sztuk potrzeba do zamówienia...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
1. Pływak
2. Stachu
3. mielony22
4. Toshiro
5. Markzo
6. faecd
7. wiciu2xlc
8. praktis
9. Mixtated
10. kzrr
11. Dam-Kam
12.rodi_
13. Staf
14. Papaa2
15.benola
16. Brt
17.DJAUGUST
18.DJAUGUST
19.Ley
20. Koty3
21. am_k
22.Speedy
23.-IKS-
24.jaro12
25. staf
DJAUGUST wpisany dwa razy bo pisał, że chętny na dwie sztuki jeśli ktoś też chętny na więcej wpisywać się kilka razy aby było wiadomo ile sztuk potrzeba do zamówienia...
[ Dodano: Nie Wrz 13, 2009 21:35 ]
Też wezmę dwa
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Hej jaki jest koszt kalendarzyka i jak macie zamiar realizować sprzedaż (allegro?).
Bo też bym sie chętnie zaopatrzył w dekoracje pokoju
Co do zdjęć mam ładnego R416 i dobry sprzęt lecz do zdjęć potrzeba ładnego ujęcia w ładnej scenerii a takiego raczej nie dostarcze
Ale jestem powien ze R400 platinum silver będzie godnie reprezentowany
edit: od 13 września w temacie nic? hej no dalej ...bo nie wypali!
Hej jaki jest koszt kalendarzyka i jak macie zamiar realizować sprzedaż (allegro?).
Bo też bym sie chętnie zaopatrzył w dekoracje pokoju
Co do zdjęć mam ładnego R416 i dobry sprzęt lecz do zdjęć potrzeba ładnego ujęcia w ładnej scenerii a takiego raczej nie dostarcze
Ale jestem powien ze R400 platinum silver będzie godnie reprezentowany
edit: od 13 września w temacie nic? hej no dalej ...bo nie wypali!
Mizernie wygląda ta lista
zakładam, że było by więcej chętnych gdybyśmy zaczęli z tym kalendarzem od tzw. strony, czyli od wstępnego projektu. Do tej pory dowiedziałem się jedynie o suchych faktach typu:
cena
ilości kartek
jedno autko na dany miesiąc
djęcia dopiero jak osiągniemy ilość chętnych...
z całego tamatu doszukałem się, że kalendarz miał by być w pionie. Mi osobiscie widział by się raczej w poziomie a najlepiej to w formacie A3.
Z takim podejściem do tematu cały ten projekt na pewno nie ruszy, wszystko czyli całe 5 stron tematu to tylko teoria. Zostało już zaledwie miesiąc do końca roku i zapowada się, że nic z tego nie będzie.
Proponuję, dla przyciągnięcia większel ilości chętnych i zainteresowania (takich jest z pewnością więcej, tylko czekają na konkrety) rozpocząć dodawanie do tego tematu:
fotki autek
wtępny projekt (rozmieszczenie elementów na kartce)
Teraz sprawa praw do fotek etc. widzę to tak, każdy kto udostępnia tu swoją fotkę zgadza się na jej wykorzystanie (rejestracje w fazie projektu można przerobić np: na napis "ROVERki.pl", dodatkowo może się ukazać na fotce znak wodny z nickiem właściciela autka)
Z chęcią pomogę przy projekcie i czekam na odzew.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Zastanawia mnie tylko ile z tych 28 osób które się wstępnie zadeklarowały że są chętne, dalej będzie - pewnie pare osób wpisało się ot tak na chwile i nawet o całej sprawie zapomnieli....
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 23:17
Może na razie chętni będą,ale pod koniec grudnia i później to będzie ubywało,bo czy ten kalendarz ujrzy światło dzienne?
Ja jestem nadal chętny.
Czekam i pozdrawiam.
no to moze zacznijcie od zdjęć zeby było widac ze coś sie dzieje, na forum.vectra-unlimited.pl
działo sie to tak że ludzie w temacie wklejali zdjęcia swoich autek do kalendarza a reszta głosowała na zdjęcia(najlepiej punktowane zdjęcia były na kalendarzu) no i każdy oddany głos oznaczał zamówienie jednej sztuki kalendarza.
Wstępnie był zrobiony juz projekt, do Grudnia o ile sie nie myle kalendarz był juz gotowy
zbierając najpierw liste chętnych moze to niewypalić
Mizernie wygląda ta lista
zakładam, że było by więcej chętnych gdybyśmy zaczęli z tym kalendarzem od tzw. strony, czyli od wstępnego projektu.
Jeśli ktoś ma czas nie widzę problemu aby od projektu zacząć.
Cytat:
Do tej pory dowiedziałem się jedynie o suchych faktach typu:
cena
ilości kartek
jedno autko na dany miesiąc
djęcia dopiero jak osiągniemy ilość chętnych...
z całego tamatu doszukałem się, że kalendarz miał by być w pionie. Mi osobiscie widział by się raczej w poziomie a najlepiej to w formacie A3.
Czyli wszystkie potrzebne informacje aby ewentualny chętny wiedział na co się pisze. Po za tym sam wrzucałem przykładowy miesiąc i jest on w poziomie więc nie wiem gdzie skąd te informacje o pionie chyba, że mamy rożne pojęcia poziomu i pionu Co do formatu temat też był poruszany proponowany prze zemnie to format B4 może być i B3 ale cena wzrośnie dwukrotnie jak również wymagane będą zdjęcie w jeszcze wyższej jakości.
Cytat:
Z takim podejściem do tematu cały ten projekt na pewno nie ruszy, wszystko czyli całe 5 stron tematu to tylko teoria. Zostało już zaledwie miesiąc do końca roku i zapowada się, że nic z tego nie będzie.
Z czego 3 strony to jest lista... Masz racje do zrobienia projektu zostało niewiele bo trzeba zebrać zdjęcia wybrać i złożyć do kupy, a na to trochę czasu potrzeba ponieważ samo wykonanie kalendarza to kilka dni...
Cytat:
Teraz sprawa praw do fotek etc. widzę to tak, każdy kto udostępnia tu swoją fotkę zgadza się na jej wykorzystanie (rejestracje w fazie projektu można przerobić np: na napis "ROVERki.pl", dodatkowo może się ukazać na fotce znak wodny z nickiem właściciela autka)
Ten temat też poruszyłem jak pewnie wyczytałeś, zgoda musi być zarówno właściciela pojazdu jak i autora zdjęcia jeśli są to dwie różne osoby. W fazie projektu oczywiście numery można zasłonić ale chyba na kalendarzu lepiej jak będą widoczne zawsze będzie się można pochwalić, ze to moje autko jest chyba, że ktoś ma coś do ukrycia
Cytat:
Z chęcią pomogę przy projekcie i czekam na odzew.
Bardzo się przyda każda pomoc, a tym bardziej w projekcie
Cytat:
Proponuję, dla przyciągnięcia większel ilości chętnych i zainteresowania (takich jest z pewnością więcej, tylko czekają na konkrety) rozpocząć dodawanie do tego tematu:
fotki autek
wtępny projekt (rozmieszczenie elementów na kartce)
Niech i tak będzie To zaczynam:
Jest to oczywiście czysto poglądowy projekt robiony na szybko i obrazuje mniej więcej jak ja to widzę... wszystkie elementy do dopracowania.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
A może by tak zrobić kalendarz na 2011?
Mielibyśmy więcej czasu na projekt,na zebranie chętnych...
A tak mozemy nie zdążyć.
A tak na powaznie,jeśli nie będzie wielu chętnych mogę wziąć dwie sztuki.
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Sądzę, ze temat można odkleić bo zrobienie kalendarza na 2010 staje się nierealne, a szkoda bo 50 osób na taką liczbę użytkowników to naprawdę niewiele. Wątpię aby byli chętni na 2011 skoro teraz ich nie ma, a temat był założony 3 miesiące temu czyli dość wcześnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum