Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 19:59 [Forum] Czy można odjąć komuś punkty w garażu????
Jak to jest możliwe? Przedwczoraj spojrzałem do mojego garażu po komentarzu sarkunxa i było 90/90 w punktacji - dziś tam wlazłem i jest 83/90 Jak to jest możliwe 7 punktów ktoś mi podpierniczył
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A wracając do tematu - bardzo proszę, aby któryś z adminów (jak będzie na forum, of course) mógłby sprawdzić i odpowiedzieć czy, i jak to jest możliwe, że ubyło mi 7 punktów.
(Teraz jest o 10 więcej, bo Viniu pewnie oprócz komenta dał też dychę (dzięki Viniu daję dychę Tomiego ZS-owi, bo nie uważam, by mój był od niego piękniejszy )
[ Dodano: Pią Wrz 18, 2009 22:08 ]
Ale jaja, chyba coś sięforum sypie... dałem Tomiemu już 2 dychy i żadna nie chce wskoczyć...................................
MAAAAAAAAREEEEEEEEEEK WRÓĆ JUŻ!!!!!!!!!!!!!!
Jestem juz od tygodnia, ale malo uczestnicze bo natlok spraw po urlopowych nie pozwala mi na aktywne zycie forumowe
Zaraz zobacze co z tymi punktami.
Otoz w/g mojego testu wyglada na to, ze kazda osoba moze tylko raz ocenic dane auto, ale...
moze bez ograniczen zmieniac ocene zarowno w dol lub w gore. Zatem jesli ubylo Ci punkciorow, oznacza to ze ktos zmienil zdanie i stwierdzil, ze dal Ci za duzo punktow
Takze odpowiadajac na Twoje pytanie:
Tak, mozna odjac komus pkt. pod warunkiem, ze dalo sie mu min. 2 na poczatku
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
moze bez ograniczen zmieniac ocene zarowno w dol lub w gore. Zatem jesli ubylo Ci punkciorow, oznacza to ze ktos zmienil zdanie i stwierdzil, ze dal Ci za duzo punktow
Ale jajka... pierwszy raz widzę, że można gdzieś zmienić swój raz oddany głos
Tzn. że te oceny są niemiarodajne i trzeba zrobić jak kasjopea - nie zaglądać do garażu
Tak wymyslil sobie autor
Moze to i dobre... jak mi sie auto opatrzy to zmienie swoj glos
Jesli jednak mam byc szczery, to tez sie po raz pierwszy spotkalem z czyms takim...
A co do Kasjo... ona parkuje auto przed domem, to po co ma zagladac do garazu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
To Sorry! Ja tu wracam z 2 tyg. przerwy, a tu takie zmiany...
Skoro Brt w nim zamiata, to na pewno wylizany do czysta
Mayson, jak tylek? Opuchlizna zeszla od tych beckow ?
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 07:43
Wracając do tematu... U mnie też poszła jakaś edycja, bo mam 111/130 czy, że dwie osoby dały mi po jednym punkcie. To ocenianie jest o tyle nędzne, że co poniektórzy oceniają nie samochody, a ludzi, bo nie uważam by moje auto było tak fatalne, że zasługuje na najniższą ocenę... Pisałem poważnie o usunięciu tych ocen, może jednak "guru" forum zastanowią się nad tym?
Sam fakt możłiwości zmiany oceny to wg mnie idiotyzm. Głosowanie na swoje auto i na inne auto kilka razy powinno być zablokowane i wtedy jest uczciwie.
A co do oceniania aut: Ja to traktuję z przymrużeniem oka; jak choćby fakt, że przez chwilę mój był wyżej od pięknego ZS-a
A ja bym tego nie usuwal. Jesli komus to przeszkadza, niech sie na to nie patrzy i nie uzywa
Jesli ktos ocenia auta pod katem osobowosci wlasciciela to nic na to nie poradzimy.
Sama zmiana zdania nie jest dla mnie jakims zlem.
Biorac mnie za przyklad, kiedys podobaly mi sie wylacznie MG ZT przed liftem,
teraz juz sie opatrzylem i bardziej podobaja mi sie te po lifcie.
Gdybym gdzies ocenial oba auta, to wtedy dalbym 10 na przed liftem i 6 po lifcie,
a dzisiaj zamienilbym z czystym sumieniem ta punktacje
Proponuje zatem jeszcze bardziej przymruzyc oko, a dla wrazliwych nie brac
udzialu w pkt. poprzez nie patrzenie na nia
Mnie np. zupelnie nie obchodzi czy dostane same 1 czy 10.
I tak wiem, ze moj "niunio" jest najpiekniejszy i tego sie bede trzymal
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum