Wysłany: Wto Paź 06, 2009 14:12 [R416 Si 1.6 '96] Nie działa prędkościomierz
Jak w tytule nie działa mi prędkościomierz i nie obraca mi w ogóle kilometrów. Mam tez zepsuty wskaźnik temperatury silnika. I pytanie gdzie w Krakowie najlepiej to naprawić?? Gdzie wy naprawiacie w Krk swoje Roverki?? I gdzie jeździcie na przegląd??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lechos troche rozwiałeś moje wątpliwości, a jeszcze może orentujecie się w jakich kosztach zamknę się z tą naprawą?? Aaaa jeszcze chciałbym żebyście koledzy podali adresy waszych mechaników, zaufanych oczywiscie
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 16:47
jeśli chodzi o czujnik również sam wymienisz a wcześniej sprawdź czy to nie kabelki (np podłaczając styk od czujnika do masy - wskaźnik wychyli się na max - oczywiście przy włączonej na 2 poz stacyjce)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
koledzy przeceniacie moje możliwości. Jestem laikiem w sprawach mechaniki auta i naprawy wolałbym zostawic fachowcowi, aczkolwiek będę starał się naucz czegos i może kiedyś sam będe potrafił naprawić usterkę w aucie... To pozostała tylko kwestia adresów mechaników z Krakowa, czekam na propozycje.
Na Skotnickiej nie polecam - wiem osobiście z własnego doświadczenia. Naprawy których wymaga Twój Roverek nie będą dla laika żadnym problemem (może impulsator, który nie znajduje się całkiem na wierzchu ale idzie go wyjąć bez wjeżdżania autem na kanał/podnośnik)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum