Ja polecam Alca (?) w tesco w niebieskich pudełeczkach
Miałem trzy razy alca i dałem sobie spokój:
1. Po pól roku wycierają się i zaczynają przeraźliwie piszczeć
2. Metalowe pióra szybko matowieją i wyglądają jakby były stale brudne i zasyfione, gdzieniegdzie możliwa rdza.
3. Kiepskie zatrzaski-luzne.
4. Stanowczo nie polecam, bo szkoda kasy -za szybko zaczynają odstawać wyglądem od całości samochodu
Natomiast pozniej /z tego samego tesco lub carrefoura/ przerzucilem sie na Boscha-super!
1. Nie piszczą po roku.
2. Cały czas ładnie błyszczy metal.
3. Porządne zatrzaski.
Cena za pare alca - cos 14-18 zł, cena za pare Boscha 30-35 i to jest dobrze wydana kasa.
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 11:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Po pól roku wycierają się i zaczynają przeraźliwie piszczeć
2. Metalowe pióra szybko matowieją i wyglądają jakby były stale brudne i zasyfione, gdzieniegdzie możliwa rdza.
3. Kiepskie zatrzaski-luzne.
4. Stanowczo nie polecam, bo szkoda kasy -za szybko zaczynają odstawać wyglądem od całości samochodu
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 11:36
Ja u siebie mam Boscha - kupione z samochodem. Ściągają poprawnie, nie piszczą, nie odstają itp. Jedyny minus to to, że ramiona są już jasno szare, nawet po wyjeździe z myjni. W poprzednim aucie miałem Motgumy i na wiosnę kupię identyczne na podmiankę Boscha
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 06:34
Wreszcie rozstałem się ze skaczącymi po szybie Championami.., i teraz mam Valeo Silencio, jak narazie rewelacja, naprawdę bardzo ciche i co najważniejsze płynnie ślizgają się po szybie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum