była jeszcze mniejsza żółta kostka też niepodłączona... Do czego są te kable?!?
I jeszce odnośnie lusterek. Zapewne mam podgrzewane lusterka boczne ale chyba nie działają... Jak sprawdzić (bez rozkręcania wszystkiego) czy jest wszystko ok? Gdzie jest bezpicznik od lusterek?
Dzięki za pomoc!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 14:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To na zdjęciu to jest złącze diagnostyczne, do podłączenia kompa serwisowego
Żółta kostka (przewód pewnie też) to pewnie od poduszki(ek) powietrznych. Może do diagnostyki ? Na 100% nie wiem, może inni podpowiedzą ...
Jeśli do płytki bezpieczników nie jest podpięty jeden w żółtej ramce wraz z kabelkiem w żółtej otulince to jest to na pewno od airbagów. Jeśli jednak to masz podpięte to już wiesz że z poduchami wsio ok i trzeba szukać dalej
Ja mam sześciostykową żółtą kostkę pod schowkiem pasażera niepodłączoną i też nie wiem o czego to
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
nr 13 pod kierownicą z lewej strony są bezpieczniki
trzeba odkręcić ten plastik co jest w nim taki mały schowek lub wyjąć ten schowek i też będzie widać bezpieczniki
ale on jest również od wentylatora i nagrzewnicy ten bezpiecznik więc to też by ci nie działało
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 14:27
Odjedz szklem lusterka na max od sam. i zobaczysz konektorki maty grzewczej i na nich przewody. Miernikmiem sprawdz czy jest na nich prad (kluczyk w pozycji zaplon), jesli prad jest a maty nie grzeja to masz je spalone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum