po całym dniu walki....poddałem sie kupiłem ten dedykowany dolot (honda CRX polerwane alu/stal) i założyłem. Pasuje prawie idealnie, na benzynce czuc rożnice aleee... na LPG auto za Boga Ojca nie będzie działało szarpie, prycha gasnie...zresztą na 2 gen gazu (niestety taka jak moja) taki mod nic nie da....ponieważ mimo większego przepływu powietrza w rurze dławi to sitko przed przepustnica od gazu także skończyło się na nowym stozku simoty i seryjnym dolocie, po konwersji na sekwencje lub wywaleniu LPG wjedzie spowrotem dedykowany dolot
EDIT:
Wykonałem sobie projekt Air Boxa.... co o tym myślicie?? wcielać go w życie czy będzie kicha? oczywiście nie z tektury, to tylko model
EDIT 2:
czyli pucha, wkładka, 2x power rura
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Fajny pomysl z tym Airboxem :)Ale ja bym pozostał przy wersji 1.0 i zrobil to z wykluna szklanego z dodatkiem pianki izolacyjnej i by bylo termiczne odizolowane lub maty - alumium- maty
[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 22:08 ]
i jak tam wykłada teraz projekt?
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum