Wiem że w wersji sdi jest możliwość odczytania kodów błędów komputera bez wykorzystania komputera (diagnostycznego). Można coś podobnego osiągnąć w tej wersji??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 14:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To nie dobrze , a jest możliwość na własnym laptopie zainstalowania odpowiedniego softu(jakiego?) i kupieniu odpowiedniego kabelka i diagnozowania samemu??
heruval ja próbowałem sobie zrobić coś takiego ale niestety nie znalazłem nic prócz kabla
chcąc diagnozować Roverka pod każdym względem łącznie z srs,immo to trzeba mieć komputer T4 bo np.Boschowski KTS diagnozuje tylko silnik i abs z tego co pamiętam
Wiem że w wersji sdi jest możliwość odczytania kodów błędów komputera bez wykorzystania komputera (diagnostycznego). Można coś podobnego osiągnąć w tej wersji??
ZTCP komputer w tych modelach odpowiada za zawór EGR, ABS i SRS. Pompa sterowana jest mechanicznie i elektroniki tam nie ma... dlatego się nie psują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum