witam bylem dzisiaj u mechanika bo ogrzewanie nie działa jest zima wiec byś się przydało żeby grzało , cieple powietrze zaczyna lecieć po 30 minut jeżdżenia po mieście , mechanik sprawdził ja i okazało sie ze jest tak juz zapchana ze trzeba kupić nowa podajcie jakieś namiary na sklepy lub stronki www gdzie dostane tanio nagrzewnice nowa do mojego modelu wielkie dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:39
zalać ciepłą wodą z octem albo 5% roztworem kwasu solnego i zostawić na 1/2 - 1h ew powtórzyć (dotyczy szczególnie octu) i w 95% przypadków daje porządane efekty a koszt niewspółmiernie mały do zakupu nowej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:50
płukałem woda pod ciśnieniem z 3 razy zalewałem preparatem do czyszczenia lałem ocet i jeździłem tydzień na odkręconym grzaniu nic nie pomogło ciągle to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum