[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 19:36 ]
Nie mogę znaleźć nigdzie czarnych na srebrnym R...
Nie wiem no... zastanawiam się, bo i tak raczej będę musiał hairpiny pomalować, bo trochę wypłowiałe i nie błyszczą się Poza tym takie kropki, których nie mogę odszorować na rantach.
Właśnie dziś widziałem Focusa na czarnych felgach i fajnie wyglądał
Jak mam być szczery to na srebrnym takie czarne felgi mi się w cale nie podobają. Na niebieskim jeszcze jako tako to ma wyglądaj ale tez brakuje tego czegoś.
Tak jak mówił Markzo ranty muszą być srebrne jak felgi momo:
Takie na każdym aucie wyglądają super bo już widziałem i na czarnym,srebrnym raz niebieskim
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 09:32
ja planuję czarne wrzucić na przyszły sezon właśnie dlatego, żeby z daleka wyglądały na stalówki i się nie rzucały w oczy a z bliska żeby wyglądało ładnie. każdemu co lubi
[ Dodano: Czw Paź 22, 2009 10:32 ]
trochę inaczej się dobiera do 200 hatch a do skyline'a
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mysle, że wygląd zalezy od felg, jak sa pomalowane i od fury....ja bym albo walnął polerke na rancie albo np w zcerwony kolor, żeby koło się jakoś odcinało od czranego nadkola..
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum