Mam jedno pytanie, bo wydaje mi się że kiedyś czytałem że w naszych Roverkach tylko T4 może skasować błędy, a niektórymi kts'ami i innymi wynalazkami można tylko odczytać błędy, i to nie wszystkie. Pytam ponieważ ostatnio bardzo się zdziwiłem gdy ze szwagrem udało nam się skasować w moim błąd po tym jak odłączyłem kilka wtyczek przy podłączonym akku gdy wymieniałem świece. I dodam że nie był to na pewno T4
Oczywiście użyłem teraz szukajki ale jakoś nie mogłem znaleźć na ten temat informacji
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 10:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak bez T4 lipa, a błędy można skasować przez odpiecie aku.
Chyba jednak przez odpięcie aku sie nie da bo próbowałem, dopiero sprzęt pomogł.
rtworek napisał/a:
najbliszy w Legnicy
Myślałem że najbliższy dopiero w poznaniu (nie licząc tego we wrocku bo zdzierają i podobno nawet nie umieją dobrze użyć), możesz dać namiary? bo często bywam w legnicy a przydało by się zczytać kod immo i zrobić ogolną diagnostyke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum