Witam po dłuższej nieobecności... Dobra panowie, mam problem taki jak założyciel postu opisał. Objawy identyczne... Idę najpierw wyczyścic palec i kopułkę... Oby to było to.
[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 17:37 ]
NO więc tak, czyszczenie nie pomogło nic. był nagar biały i po zdrapaniu powstały "wyżerki". Kupiłem kopułkę i palec i silniczek pracuje jak żyletka... dzięki za podpowiedź, bo Bóg wie, od czego bym zaczął i wymieniał części po kolei...
Mam podobny problem, auto przy zapalaniu czasami zgasnie 2 razy zanim odpali i obroty zostana takie jakie powinny byc, ale teraz podczas jazdy, jak jest rozgrzzane auto, obroty zaczynaja falowac, na poczataku falowaly w dol tylko, sugerujac sie postem wymienilem kopulke i palec i kable, ale dzisiaj jadac znowu zaczelo falowac, co prawda mniej szarpie ale obrotomierz zaczal szalec tez do gory... co mnie zaskoczylo. zupelnie sie nie znam na autach i niezabardzo ufam mechanikom ...
macie jakies sugestie ? mechanik mi doradzil ze to komputer dodaje zla mieszanke i zeby jechac na diagnostyke, ale wole sie Was doradzic wpierw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum