Czy da się założyć zegary z R25 te z wyświetlaczem do R200? i jeżeli tak to czy ktoś już to ogarnął? i ile jest z tym zachodu?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 13:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tylko strasznie trudno jest dostać licznik z R25 w Dieslu Ja za swój na allegro dałem 50zl Ale warto zachodu po 100x lepiej się to prezentuje
[ Dodano: Wto Paź 27, 2009 15:01 ]
Aha, zapomniałem dodać ze w Dieslu z zegarami z R25 trzeba kabel od grzania świeć zmienić bo jest w liczniku od R25 w innym miejscu.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Co za różnica czy diesel czy benzynka, sam mam benzyniaka i też zastanawiam się nad podmianką zegarów, bo mam okazję tanio zakupić takie coś, ale nie wiem, czy jest sens inwestować, bo nie wiem czy sam dam radę to podmienić i czy czegoś nie sknocę.
Co za różnica czy diesel czy benzynka, sam mam benzyniaka i też zastanawiam się nad podmianką zegarów, bo mam okazję tanio zakupić takie coś, ale nie wiem, czy jest sens inwestować, bo nie wiem czy sam dam radę to podmienić i czy czegoś nie sknocę.
ywis, Benzyn ma bardziej Plug&Play bez przeróbek, w Dieslu trzeba trochę jak pisałem kabel przełożyć na inny Pin i te zegary dostać za dobra cenne jest trudno.
Zegary takie do benzyniaków jest łatwiej dostać jak sam piszesz A Diesel ma inna skale na obrotomierzu.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Czyli w benzyniaku w sumie nic nie będę musiał zmieniać? A czy wyświetlacz również będzie działał normalnie tak jak w R25, czy raczej nie ma na co liczyć, bo ja właśnie za 50 pln mam możliwość kupienia kompletnych białych zegarów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum