Wysłany: Czw Lis 05, 2009 16:03 Jakie inne fotele do 420D bez przeróbek??
witam was forumowicze mam takie pytanie z jakich innych modeli samochodów można wsadzić siedzenia i tylna kanapę bez przeróbek? ja mam zwykłe standardy bezowe bez regulacji wysokości przednich foteli a siedzisko w tylnej kanapie oklapło tzn. zapadł sie cały materiał w środku i jest takie wgłębienie.
Z góry dziekuje za pomoc kto pomoże ma u mnie plusa
_________________ Mój pierwszy ROVEREK
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 16:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 17:02
Co sie tyczy foteli z 45, ZS to roznia sie mocowaniem do podlogi (inny kat wkrecania srub) jak rowniez szerokoscia rozstawu szyn. Na forum czytalem, ze samych szyn tez sie nie da zamienic bo jest inna zasada dzialania blokady przesuwu.
Podepnę się pod temat. A co z bliźniaczą Hondziawą 5D; japońskie rączki projektantów przewidziały jakieś różnice? Czy jednak przy wymianie trzeba szukać europejskich 400 (bo pewnie nie idzie zamienić ładnie miejscami siedzenia kierowcy, żeby mieć regulację mimo angielskich siedzeń)?
Przy okazji witam wszystkich przy pierwszym poście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum