Witam,
to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość.
Mam następujące pytanie: czy każde elektrycznie regulowane lusterka w R400 były podgrzewane? Niedawno kupiłem ten właśnie model, ale niestety nie mam pojęcia jak to sprawdzić i czy działa jeśli się takowe znajduje.
Z góry dziękuję za odpowiedź, której z niecierpliwością wyczekuję.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 01:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam. Z tego co mi wiadomo i jeżeli nic nie było zmieniane to powinny być podgrzewane a grzeją cały czas, od momentu gdy kluczyk znajdzie się w pozycji nr 2 w stacyjce.
Gratuluję zakupu i miłego śmigania.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
a czy działają, to po prostu czuć .... rano jak odpalisz auto dotknij lusterka .... przed odpaleniem będą zimne, chwilę po odpaleniu powinny się robić wyraźnie ciepłe A 100% metodą jest wyjęcie szkła i sprawdzenie czy są przewody do maty grzewczej doprowadzone i czy jest na nich prąd
wystarczy odchylić lusterko na max do zewnątrz i zajrzeć pod szkło (w 400 można sobie jeszcze dla ułatwienia całe lusterko przekręcić do przodu ). Przewody dobrze widać
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 10:26
Dzis tez sie zabieram do podklejania maty w jednym lusterku. Pierwsze robilem rok temu i nie obylo sie bez strat (szklo peklo). Zaopatrzony w lutownice, opalarke i nowa mate przystepuje dzis do boju z drugim
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 13:37
W dzisiejszych czasach to Ci powiedza co tylko chcesz uslyszec, poza tym gra nie warta swieczki aby sie bawic w zwroty.
Najlepiej kupic sama mate i sie pobawic nawet jak strzeli szklo to cala zabawa wyniesie 3 dychy.
[ Dodano: Pią Lis 06, 2009 13:37 ]
szosownik napisał/a:
zamówiłem na dwie strony za 100zł z przesyłką
miałem kupić same maty ale patrze że szkła też jakieś powycierane
No to masz zabawy na cale 5 min
Ciekawe czy nie bedziesz musial przerabiac wsuwek bo w nowych matach konektorki sa mniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum