witam wszystkich.prosze o odpowiedz na pytanko z jaka moca wychodzily roverki w tym roku z tym silnikiem,dodam ze wiem ze sa 101KM a ja jak kupowalem to koles mi wciskal ze ten jest 115 KM no i pojawia sie problem jak to sprawdzic.dodam ze jakos jest slaby jakj na tyle koni mogew go krecic do max 4 tys a pomiedzy 3 a 4 tys to i tak juz prawie nie przyspiesza.ten typ tak ma czy cos jst walniete.dodam jeszcze ze na 1 i 2 tez jest slabe przyspieszenie jazda zaczyna sie dopiero na 3 .z gory dziekuje za odpowiedz.
Ostatnio zmieniony przez masin Nie Lis 08, 2009 21:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mój też na 1 i 2 biegu się zbiera średnio - dopiero na 3 i 4 idzie jak rakieta. Ciągnie od 2 do 3 tys obrotów. Poprzedni właściciel zmieniał przepływkę. Spróbuj odpiąć przepływomierz i oceń czy jest różnica.
no i odpiolem i jest znaczna roznica ciagnie o niebo lepiej.to juz wiem a ile moozna jezdzic z odpietym albo z rozwalonym bo tymczasowo mam deficyt i nie stac mnie na boschowski a wiem ze innych nie warto kupowac.
i jszcze pozostaje sprawa do ilu sie wam kreci obrotow?
300 zł kosztuje od Opla. Jest o tym temat na forum.
Właściwie nic się nie stanie na odpiętej przepływce.
Ja jeździłem parę miesięcy. Ogólnie lepiej się jeździ na nowej przepływce bo lepiej idzie w górnej partii obrotów (lepiej wyprzedzać).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum