Wysłany: Sob Paź 31, 2009 14:30 [MG ZR] Zdjęcia grilla.
Czy któryś posiadacz mógłby zrobić i wstawić zdjęcia wyciągniętego grilla od MG ZR? Dobrze by było też jak wyglądają na zderzaku dolne jego mocowania.
Otóż kupiłem grill od ZRki uszkodzony (tylko taki mogłem dorwać). Poskładałem go ładnie do kupy mimo, że był poważnie uszkodzony. Nie było dolnych mocowań takich jak są w grillu od R25, więc dorobiłem takie. Teraz mi nie pasują te dolne zaczepy. Ładnie by wszedł gdyby nie one, ale jak on się będzie od dołu trzymał?
Dlatego proszę o fotki
Tak wygląda to u mnie.
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 14:30 ]
Nikt nie pomoże?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 14:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Krzysi3k5, wow
Czym tak pięknie go poskładałeś? Klejem konkretnym czy lutownicą?
No i nasuwa mi się kolejne pytanie: zostawiasz MG, dokładasz R25 czy zostawiasz puste?
Niestety też nie znalazłem nigdzie tego co szukasz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pospawałem
Od starego grilla uchwyt górny (ułamany był), ogólnie grill był naprawdę w marnym stanie. Był kawałek obłupany, ale wsio da się zrobić. Poza tym 7 z 8 uchwytów siatek było obłamanych...
Niestety innego nie mogłem dorwać, a ten za 10 PLN kupiłem
Nie mam zdjęć jak wyglądał przed.
Znaczek zostawię MG, bo Rovera średnio pasuje do tego grilla
Tutaj jak wygląda z przodu po:
a jak montują siatki tuningowe Ci, którzy wyłamują żeberka ze swoich grilli w R200 i R25? Bo pamiętam, że ludzie z forum tak robili.. Na silikon czy jakiś klej? U Ciebie widzę piękne doróbki mocowań - gratuluje cierpliwości i zacięcia!
Krzysi3k5 napisał/a:
Znaczek zostawię MG, bo Rovera średnio pasuje do tego grilla
sam nie wiem czy nie byłoby właśnie oryginalnie szpachelką ładnie wymodelować na znaczek R miejsce i później ładnie przymocować - nikt tak nie ma chyba jeszcze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum