same cwaniaki, a niby taką pomocą tu służą...gdyby taki temat był to bym go nie poruszał, bo woda w cztery setkach czy sześć setkach to nie to samo co w dwu setkach...ciekawe dlaczego...jak można było poruszyć tak banalny temat wśród profesorów roverkowych, którzy niejedną szczękę już na diagnozach zeżarli!
Ja mam podobny problem. Podczas deszczu lewa strona bagażnika robi się wilgotna. Jest to o tyle uciążliwe, że wilgoć dociera aż do tylnej kanapy.
Nie jest to płyn do spryskiwaczy, ponieważ spryskiwanie szyby tylnej działa poprawnie. Sporo osób o to pyta pod podanym wyżej artykułem. Czy poradził sobie już ktoś z tym problemem?
Łatwo mówić jak bys cigle te same problemy w postach widzial to nie masz juz ochoty pisc sto razy tego samego I kazdy co twirdzi ze nie ma takiego tematu to w cale nie szuka na forum
problemy z woda to jak pisali wyżej albo lampka albo to co było u mnie i pomogło Mi tez sie lalo na kanapę ale z lewej strony Z ta woda to masakra jest ale to winna Rovera ze nie dokładnie zaklejali blachy
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum