Witam i pytam gdzie najlepiej zapodac zwrotnice do glosnikow z przodu od zestawu odseparowanego ? moze ktos ma foto gdzie to zapodal chodzi o R400/45/MG ZS ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam zwrotnice w bagażniku z tym że ja ją ciągle modyfikuje i takie tam
jak chcesz wrzucić z przodu to są dwie opcje
1. Pod plastikami kokpitu tj. obok schowka po jednej i drugiej stronie. Albo gdzieś przykleić albo przyczepić na opaski zaciskowe. Miejsce jest.
2. Pod tapicerkę drzwi. Najlepszym miejscem według mnie jest wyprofilowana część w podłokietniku na samym środku tapicerki. Zresztą to od razu widać jak się zdejmie boczek.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 15:45
greg-si napisał/a:
2. Pod tapicerkę drzwi. Najlepszym miejscem według mnie jest wyprofilowana część w podłokietniku na samym środku tapicerki. Zresztą to od razu widać jak się zdejmie boczek.
Dokładnie tak jak piszesz. Też mam tam przyklejone na taśmę dwustronną z rzepem zwrotnice od Helixów (są dosyć spore). Dobre miejsce, nic nie stuka podczas jazdy i zamykania drzwi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mixtated, jak w helix`ach są duże zwrotki to...
nie widziałeś moich
szkoda że robicie tak późno spoty w wawie bo może bym podjechał. W ostatnią niedzielę miałem chęć bo o 17 ruszałem z innego spotu do domu a czekać 3h z Wami troszkę pogadać i wracać 1,5-2h do domu to troszkę mi się nie chce
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 17:41
...są duże w porównaniu z niektórymi z allegro za 9,99
Oj marudzisz z tymi spotami Rozumiem, że wracać po nocy do domu to nic przyjemnego, ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 19:49
Mixtated napisał/a:
...są duże w porównaniu z niektórymi z allegro za 9,99
Oj marudzisz z tymi spotami Rozumiem, że wracać po nocy do domu to nic przyjemnego, ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego
dobrze mowisz ale zrobie tak jak wczesniej napisales i bedzie OK:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum