Wysłany: Czw Lis 26, 2009 08:19 [r220ticoupe.93r.]Pomocy co zrobic z przelewem oleju
Witam.Ostatnio zauwazylem ze kapie olej po wydechu,wiec zajzalem pod autko a tu rura przelotowa powrotu oleju od turbiny peknieta -dziwne bo jest w oplocie-wykrecilem ja i przeciolem laczac zwykla rura gumowa.Problem jest taki ze nigdzie nie moge tego kupic a spawanie na innym oplocie jest kosmiczna technologia i cena.Na tej laczce z gumy za duzo nie mam co jzdzic bo jest za blisko wydechu i pewnie ja ztopi.Czy moze ktos wie od czego mozna podpasowac albo kupic taka laczke od przelewu oleju turbo do miski.Rover 2.0.16v.turbo.benzyna.Silnik20t4.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki juz zamowione.A spaw kosztuje 35zl. za 1cm bo to jakis dziki material a kucie z oplotem 150zl .Glowki czasami za dlugo na sloncu sa i brak chlodzenia ale coz made in poland..Dzieki pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum