Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:46 [R75] Nie zapala na gorącym silniku
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam Was. Mam problem z moim Roverkiem a mianowicie. Po przejechaniu około 50 km. jak silnik się dobrze zagrzeje po zgaszeniu samochodu nie mogę go powtórnie uruchomić, muszę odczekać aż silnik dobrze wystygnie. Robi mi też dodatkowe numery podczas jazdy potrafi mi zgasnąć. (Tak jak by mi całkowicie odcięło dopływ paliwa) Przeglądnąłem wszystkie posty i nic nie znalazłem na ten temat.
Sam na tym się nie znam i nie zamierzam w nim grzebać. Pochodzę z okolic Rzeszowa, więc jeżeli ktoś zna dobrego mechanika byłbym bardzo wdzięczny..
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 13:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie niedawno po diagnozie "mechanika" kupiłem czujnik położenia wałka rozrządu (nowy oryginał BMW),ale mój R palił jak chciał bez względu na temperaturę,przyczyną były zaśniedziałe styki sterownika silnika,więc gdybyś był zainteresowany to mogę go odsprzedać taniej-pisz na priv. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum