wcale mi się nie podobają, IMO są beznadziejne szkoda, że tylko takie "cuda" są do naszej pięknej 400
nie wiem, jakie światła są w Twoim R - lepiej pomyśl o przyciemnieniu kierunkowskazów czarną folią, lub wymianie na te z nowszych 400 i 45 (dymione kierunki) i to wszystko co mogę zaproponować po 2 latach poszukiwań
legalne ale brzydkie jak nie wiem co! najlepsze to sa te montowane w mg zs R45 i R400 po lifcie czerwone z bialym clearem...ja mam jeszcze starsze z zoltym i mi szkoda;)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na forum felicji był gościu co robił lampy na tył kupując sam plastik przeźroczysty i zwykłą lampe,a wyglądało to mniej więcej tak
Myślę że w naszych R też można by coś tkiego zrobić.
Są tylko dwie przeszkody
1.Jak wybielić klosz?(nic mi do głowy nie przychodzi, może jakiś chemik się wypowie )
2.Przy tych eksperymentach trzeba pamiętać że lampa musi mieć odblaski i właściwe kolory bo inaczej po homologacji.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Robert_, trzeba by wykonac odlew klosza a nastepnie wypelnic forme bialym plastikiem przezroczystym, jednak i to by egzaminu nie zdalo bo to co ma byc czerwone niech bedzie czerwone...po mojemu wybielac mozna tylko swiatla cofania oraz kierunku stosujac oczywiscie pomaranczowa zarowke w kierunkowskazie!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pią Gru 04, 2009 10:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum