Siemka wszystkim otóż chciałem się dowiedzieć czy z "gadżetów klubowych" jest np. dostępny polarek z jakimś logo forum Roverków akurat na zimniejsze dni by sie nawet przydał:P a jak nie ma to może by się coś wykombinowało?? POZDRO!
Tomaszi: rozszerzyłem temat
Ostatnio zmieniony przez emes Czw Gru 03, 2009 13:53, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 21:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedyś były polarki http://www.roverki.pl/mod...8&orderby=dateD ale to dawno i nie prawda
Na obecną chwilę Polary są w planach już od jakiegoś czasu, problem w tym że jest mało zainteresowanych.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
trzeba by walkie podpytać, ona siedzi w tym na co dzień.
emes napisał/a:
Co myślisz o tym, żeby zacząć osobny temat o polarach, zebrać listę chętnych, poprosić o wpłaty, a później zrealizować zamówienie?
można spróbować (nawet w tym temacie) tylko ja to widzę tak, że w ciągu miesiąca musiało by się zebrać co najmniej 50 (przykładowo -trzeba się dowiedzieć) chętnych którzy by od razu wpłacali kaskę i w kolejny miesiąc finalizować zamówienia. Bo jak lista będzie się ciągnąć przez rok to połowa chętnych do finału może zrezygnować - przynajmniej ja to tak widzę.
Polary można kupić od jednej sztuki wiadomo.
Ze znakowaniem jest już gorsza sprawa, wiadomo można wyhaftować jedną ale koszty będą ogromne. Takim minimalnym nakładem jaki podajemy klientom to 50 sztuk.
POLAR - walkie wklej fotki tych dwóch o których rozmawialiśmy wcześniej. Jak widać towar, łatwiej się zaciągnąć na listę.
GRAFIKA - Do poniedziałku postaram przedstawić parę wersji graficznych -wszystkich zapraszam do zabawy- zdolnych do rysowania, mniej zdolnych do oceniania i krytyki
METODA ZNAKOWANIA - musimy zdecydować co chcemy i co wychodzi zadowalająco najtaniej.
Do wyboru: nadruk, haft bezpośredni, haft naszywany, flok (coś jeszcze jest)
W tym miejscu mamy ustalony koszt 1szt. Polara
LISTA - dobrze by było gdyby zapisywali się nie tylko chętni, ale i w 101% zdecydowani
przy zamawianiu większej ilości dopisujemy się do listę tyle razy ile bierzemy sztuk.
To chyba tyle co do wstępnych spraw organizacyjnych. Myślę że można by otworzyć oficjalną listę zamawiających, a w między czasie będziemy realizować sprawy organizacyjne.
LISTA ZAMAWIAJĄCYCH POLAR KLUBOWY
1.
2.
3.
Ja tam bez względu na kolor (byleby był ciemnawy) i cenę (byle nie więcej niż 200zł) jestem całkowicie chętny i zdecydowany (rozmiar XXL). A co do haftu - istnieje coś takiego jak haft komputerowy - wrzuca się do kompa logo Klubu i wtedy tylko podkłada pod maszynę w odpowiednim miejscu polar i ona w minutkę to robi i może to byłoby tanie, żeby chętnych zebrać... ale o tej maszynie to pewno już wiecie
LISTA ZAMAWIAJĄCYCH POLAR KLUBOWY
1. Mayson 1szt
2.
3.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Tomaszi, to o czym rozmawialiśmy to była bluza.
Jak chcemy polara, to odpada nadruk bo zwykłe nadruki się kruszą a te wgrzewane na ciepło stopią polar.
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 08:47
Koledzy i koleżanki, na polarze NIGDY nie może być nadruku. Jedyna możliwa forma etykiety to wyszywka lub naszywka. Jeśli byłby to haft ręcznie wyszywany to przyniesie to ze sobą oczywiście zwiększone koszta i to o sporo. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zorganizować naszywki, bo naszycie ich na polar to już zdecydowanie mniejsze koszta. Jest wiele firm, które robią naszywki, wystarczy podzwonić i popytać co i jak.
Tomaszi, nie była z polaru, mam takie dwie w szafie, ona jest dwukolorowa, ale na lewej stronie sie w niej nie chodzi bo widac szwy i nie jest polarem
w weekend wymysle jakis fajny polar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum