A mi jak sie zepsul samochod i zepchnalem go ledwo na miejsce ktos wsadzil kartke: ch*ju tu sa dwa miejsca mysl o innych parkujac. Potem zauwazylem porysowane drzwi kierowcy. Teraz pytanie, czy napewno warto bylo?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
ktos wsadzil kartke: ch*ju tu sa dwa miejsca mysl o innych parkujac.
Był taki film, chyba z Kim Basinger, nie pamiętam tytułu jak wsadziła gościowi kartkę o podobnej treści za wycieraczkę.
Potem goście zaczęli ja ścigać itp. bo to jakieś psychole były...
Jak się film skończył to raczej wiadomo...
Przy mnie wczoraj pod Makro w Gdyni babka w Cytrynie C8 zaparkowała tak, że przerysowała cały bok o barierki odgradzające wózk od parkingui... Całe szczęście, że to nie był cudzy samochód. Po co kobiecie, która nie czuje auta i niezbyt sprawnie manewruje, tak duże auto??
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
a co niby jest takiego strasznego na tym zdjęciu
jeden dupek nie ustawił się idealnie na swoim miejscu to i reszta nie miała możliwości stanąć równo na swoich
i tutaj akurat nie musi to być wina opla bo on mógł postawić tak jak miał akurat miejsce
ale nawet jeśli i sam opel dał ciała to w tym przypadku to "złe" parkowanie można nazwać nawet idealnym w stosunku do pozostałych "świętych krów"
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
akurat nie musi to być wina opla bo on mógł postawić tak jak miał akurat miejsce
ale nawet jeśli i sam opel dał ciała to w tym przypadku to "złe" parkowanie można nazwać nawet idealnym w stosunku do pozostałych "świętych krów"
nawet jeśli opel tak zaparkował to kierowca tego opelka miał by chyba spore problemy wyjścia z samochodu chyba że wyszedł by za pomocą drzwi od strony pasażera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum