Mam gaz 3 generacji w silniku 20T4H. Gaz był założony już w salonie, porządny Koltec.
Przebieg 203000 km, spadła trochę kompresja na 2 cylindrach, pewnie gniazda zaworowe się wypaliły, ale jeszcze 50k przejedzie.
Spalanie trasa 10l, miasto 13l - w obu przypadkach szybka jazda.
Oszczędność z tego, że mam LPG to jakieś 20 000zł (przejechałem nim trochę ponad 100k km). Od tego trzeba odjąć 5 filtrów za 13zł i droższe przeglądy - warto!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 19:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przy jakiej temp przełancza Wam się gaz bo mi chyba usawił na 30 st bo coś mi się obiło o uszy . Denerwuje mnie to strasznie ponieważ silnik się nie nagrzał i jak się przełączy na gaz występuje poszarpywanie przy przełączaniu biegów.
Ale jestem zadowolony Stag 4 magicJet i reduktor zapomniałem nazwy
uuuu 10 st . prawie natychmast Ci się to przełącza
jak podgrzeje auto trochę mocniej powiedzmy do 60-70 st to nie występuje tak bardzo odczuwalne szarpanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum