Bylem na Hallera w gdańsku , mila obsługa ,trwało to 10 min ,skasowali 75 zł .Światełka świeca jak ja chce teraz .podłączył T4 do mojego R75 jak patrzałem w monitor to mają do wszystkiego program diagnostyczny do R75 .
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 16:21
Czy ktoś z użytkowników Rovera 75 montował automatyczny włącznik świateł mijania uniwersalny. Są różne wersja na przekaźniku lub elektroniczne. Ja montowałem już kilka takich np. do golfa, vectry, vitary i tam to sprawdza się idealnie. Nie mam nawyku właczania i wyłaczania świateł ( z przyzwyczajenia właśnie do automatycznych świateł) i teraz planuję podłączyć taki automat z allegro do swego rovera. Nie wiem tylko czy nie będzie to kolidować z całą elektroniką i systemem czujników. Czy ktoś już montował jakiś sprawdzony układ załączający światła mijania i podświetlenia zegarów i tablic rejestracyjnych. Może ktoś zna wyprowadzenia przewodów z modułu właczania świateł ? Mniej więcej wiem które są od czego ale wolałbym mieć rozpiskę. Pozdrawiam
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 20:11
Hmm.. a gdzie ja znajdę dostęp do T4 ? na Mazurach ? a jechać całą Polskę po to żeby włączyć opcję za pomocą T4 ( nie wiem ile taka usługa kosztuje ) to spory wydatek a układ kosztuje 30 zł + 1h pracy z miernikiem. Czy za pomocą innego interfejsu diagnostycznego niż T4 nie da się tej opcji właczyć ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum