No to ja mam jeszcze jedno pytanie na forum znalazłem informacje ze takie wskazówki posiadają:
Clio II
Astra F
Focus II
a jak je rozpoznać zeby kupując na allegro nie naciąć się na zwykłe??
Bo na allegro szukam i przykładowo do tego Clio czy innych jest kilka opcji wskazówek w licznikach: czerwone, białe, zielone... nie chciałbym zostać ze zbędnym licznikiem...
Czy one powinny być przeźroczyste po prostu a didoa jest pod wskazówką i swiatło się rozchodzi się plastykiem??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Vesper416, chyba nie uda ci się kupić samych wskazówek, tylko cały licznik, jak są od Opla Astry I(classic), Renault Clio II nawet z Polonez Atu/Caro+ to na 100% są to przewodzące światło. Łatwo je rozpoznać bo są przezroczyste a nie takie białe jak u nas w R , fakt nie które są jak w Golfach IV czerwone ale to tylko dlatego że mają czerwony pasek aby były widoczne w słońcu jako czerwone a nie białe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum